Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τρουφάκια Νο.18 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Παρασκευή, 15/11/13
Υλικά
  • 1/2 κιλό μπισκότα μιράντα
  • 1 πακέτο ΒΙΤΑΜ
  • 3 αυγά
  • 250 ζάχαρη άχνη
  • 1 βανίλια
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ της αρεσκείας μας.
  • 250 γρ. τρούφα (σοκολάτας, όχι μανιτάρι)
Εκτέλεση
  • Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το λικέρ και το κονιάκ.
  • Σε μία λεκάνη δουλεύουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το την ζάχαρη, ένα-ένα τα αυγά και την βανίλια.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε το κακάο, τα μπισκότα και τα καρύδια.
  • Ανακατεύουμε καλά, φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλούμε στην τρούφα (ώστε να κολλήσει στην επιφάνεια).
  • Βάζουμε τα τρουφάκια στα χάρτινα φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 2659
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 19-11-2013 15:03
 
ΣΑΝ ΜΩΣΑΙΚΆ ΜΙΚΡΟΎΛΙΑ! κασλα ολα αυτα αλλα τα αψητα αυγά και η σαλμονελλα τι γινεται?
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 19/11/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός