Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψάρι κρασάτο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Σάββατο, 11/01/14
Υλικά
  • 1 μεγάλο ψάρι (λαβράκι ή συναγρίδα)
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 καρότο κομμένο σε φέτες
  • Σέλινο
  • 1 κούπα κόκκινο κρασί
  • Θυμάρι
  • Βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Γαρνίρισμα:
  • 1 λεμόνι κομμένο σε φετάκια
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι.
  • Το πασπαλίζουμε μέσα και έξω με αλάτι, το βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τοποθετούμε γύρω-γύρω τα κρεμμύδια, το καρότο και το σέλινο.
  • Ρίχνουμε το κρασί, πασπαλίζουμε με θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο λιωμένο βούτυρο.
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο και με ένα κουτάλι περιχύνουμε αρκετές φορές το ψάρι με την σάλτσα του.
  • Μόλις το ψάρι γίνει, το γαρνίρουμε με τον μαϊντανό και τις φέτες λεμονιού και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1618
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 14/01/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός