Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο πικάντικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Τετάρτη, 15/01/14
Υλικά
  • 6 μερίδες κοτόπουλο κομμένες στην μέση
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1/2 κουταλάκι ξερό θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι ξερό φασκόμηλο
  • 1/2 κουταλάκι ξερό δενδρολίβανο
  • 15 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Φλούδες λεμονιού (χωρίς το άσπρο) κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 2 μίσχους σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λίγο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σε ένα σκεύος που κλείνει καλά βάζουμε το λάδι, το κοτόπουλο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 1 1/2 ώρα περίπου χωρίς να σηκώσουμε καθόλου το καπάκι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1911
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 19-01-2014 22:43
 
Νομίζω πως με 15 σκελίδες σκόρδο, πριν μαγειρέψεις πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε γαστρεντερολόγο!
 
astakomakaronada
2. 20-01-2014 20:46
 
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΠΙΣΗς ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ...ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΘΙΛΛΟΥ?ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΘΕΙ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ 1 1/2 ΩΡΑ?
 
pastaflora
3. 20-01-2014 21:27
 
Το νερό δεν πειράζει. Κι εγώ χωρίς νερό ψήνω στη γάστρα και το κοτοπουλάκι μου γίνεται υπέροχο. Το σκόρδο μου φαίνεται υπερβολικό μονάχα. Μια σκελίδα βάζω και πάλι έντονη είναι η γεύση.
 
astakomakaronada

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 19/01/14 )