Υλικά - 6 μερίδες κοτόπουλο κομμένες στην μέση
- 4 κουταλιές λάδι
- 1/2 κουταλάκι ξερό θυμάρι
- 1/2 κουταλάκι ξερό φασκόμηλο
- 1/2 κουταλάκι ξερό δενδρολίβανο
- 15 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Φλούδες λεμονιού (χωρίς το άσπρο) κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 2 μίσχους σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση - Σε ένα σκεύος που κλείνει καλά βάζουμε το λάδι, το κοτόπουλο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 1 1/2 ώρα περίπου χωρίς να σηκώσουμε καθόλου το καπάκι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3717 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |