Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κουνουπίδι με κιμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Τρίτη, 14/01/14
Υλικά
  • 2 μέτρια κουνουπίδια
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 2 κρεμμύδια
  • Φρέσκια ντομάτα σάλτσα
  • Λίγο λάδι
  • 1 κουταλιά Φυτίνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε τα κουνουπίδια και τα κόβουμε σε κομμάτια (όχι πολύ μικρά για να μην διαλυθούν στο βράσιμο).
  • Σε μία κατσαρόλα αχνίζουμε τα κρεμμύδια (μέτρια φωτιά), ρίχνουμε λίγο λάδι και την Φυτίνη και αφού τα σοτάρουμε προσθέτουμε τον κιμά.
  • Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος ρίχνουμε την σάλτα και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση και προσθέτουμε το κουνουπίδι και ζεστό νερό μέχρι να καλυφθεί το φαγητό.
  • Ανακατεύουμε προσεχτικά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 1/2 ώρα (δεν ανακατεύουμε συχνά για να μην διαλυθεί το κουνουπίδι, απλά κουνάμε σιγά-σιγά την κατσαρόλα) και προσθέτουμε ζεστό νερό αν χρειάζεται.

Προς το τέλος ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Καλή όρεξη...!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4539
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/01/14 )