Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σοκολατοπιτάκια Νο.04 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Κυριακή, 09/02/14
Υλικά
  • Φύλλο σφολιάτας
  • 1 πλάκα κουβερτούρα
  • Καλαμποκέλαιο
  • Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
  • Παίρνουμε την πλάκα κουβερτούρα, την κόβουμε τετράγωνα κομματάκια και μετά το καθένα σε δύο τρίγωνα. (Πρέπει να είναι λίγο μαλακή για να κόβετε εύκολα).
  • Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε την μία πλευρά με λίγο καλαμποκέλαιο, το γυρνάμε ανάποδα, το κόβουμε σε 4 λωρίδες και κάθε λωρίδα στη μέση και έτσι έχουμε 8 κομμάτια.
  • Τα ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη και τα τετραγωνίζουμε.
  • Βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι σφολιάτας ένα κομμάτι κουβερτούρας και διπλώνουμε διαγώνια.
  • Βρέχουμε ελαφρά τις άκρες και τις πατάμε με τα δάχτυλα για να κολλήσουν.
  • Αλείφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 15’.

Επειδή και η σφολιάτα , αλλά και η κουβερτούρα είναι άγλυκες, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη πριν σερβίρουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3857
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 08-03-2014 08:34
 
zwzw, τα; κάνω και εγώ και εξαφανίζονται αμέσως. Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι με σίγουρη επιτυχία.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/02/14 )