Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Τοπικές συνταγές arrow Τηγανοσουπα (Βολιωτικη ψαρόσουπα)
Τηγανοσουπα (Βολιωτικη ψαρόσουπα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 14/02/14
Την εφτιαχνε ο πατερας μου στο Βολο στην δουλεια του και αναστεναζαν οσοι την ετρωγαν......!!! Ακομη την θυμουνται και με ρωτουν αν την ξερω η αν θυμαμαι πως την εφτιαχνε......
Αληθεια ξεχνιουνται αυτες οι... Δημιουργιες...????!!!!
Υλικα
Σε ενα πολυ βαθυ τηγανι (αν εχουμε wok κινέζικο είναι καλλιτερο) βαζουμε τα παρακατω :
  • 2 πεσκανδριτσες
  • Αν εχουμε και καποια φετα απο χοντρο ψαρι ακομη καλλυτερο...
  • 5-6 μεγαλες καραβιδες
  • Αλλες τοσες γαριδες
  • Κομματακια 2 καροτων
  • 2 κλαρακια σελινο με τα φυλλλ
  • 1-2 κομμενες πατατες καθαρισμενες
  • Λαδι ελιας
  • νερακι νατα παταει
  • Αλατι πιπερι και στιβουμε και λεμονι μπολικο
  • μερικά μύδια καθαρισμενα με τα  κοχύλια τους,
  •  λίγες γιαλιστερές
Εκτέλεση
  • Τα βάζουμε όλα στο τηγάνι , τα σκεπαζουμε με ενα αλλο παλι μεγαλο τηγανι ή καπακι και τα αφηνουμε να βρασουν 20-30 λεπτα

Κατοπιν τα σερβιρουμε σε μια μεγαλη πιατελα τα ψαρικα και την σουπα ξεχωριστα και συνοδευουμε με μαγιονεζα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4876
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/02/14 )