Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τρουφάκια Νο.21 (με ινδοκάρυδο) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Παρασκευή, 07/03/14
Υλικά
  • 380 γρ. άσπρη σοκολάτα
  • 1/4 της κούπας γάλα εβαπορέ
  • 1 κουταλιά λικέρ με άρωμα ινδοκάρυδου
  • 1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/4 της κούπας φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
  • 1/2 κούπα ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
  • Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την σοκολάτα, προσθέτουμε το γάλα (ζεστό), το λικέρ το ξύσμα πορτοκαλιού, τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο.
  • Σε ένα τηγανάκι καβουρδίζουμε τα φιστίκια με το ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Με τα χέρια μας παίρνουμε λίγο-λίγο από το μίγμα, πλάθουμε μπαλάκια ίδιου μεγέθους περίπου, τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο, τα βάζουμε στα ειδικά χαρτάκια για κεράσματα και τα αφήνουμε στο ψυγείο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2029
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 10/03/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός