Υλικά: - 500 γρ. φάβα
- λίγη σόδα
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- άνηθο
- Αλάτι
- αλεύρι
- λάδι
Εκτέλεση: - Βράζουμε με χαμηλή φωτιά την φάβα μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε το αλάτι και μόλις μαλακώσει, σουρώνουμε.
- Βάζουμε την φάβα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε το μίγμα μας για 1 ώρα περίπου και μετά το πλάθουμε σε κεφτέδες.
- Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε λάδι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3066 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |