Υλικά - ½ κιλό φάβα
- Αλάτι (προαιρετικά)
- 1 κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Βράζουμε τη φάβα σε 5-6 ποτήρια (αλατισμένο) νερό σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να γίνει πολτός.
- Όταν λιγοστέψει το νερό ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει. Η κατσαρόλα δεν πρέπει να σκεπαστεί καλά γιατί φουσκώνει και χύνεται εύκολα.
Όταν γίνει πολτός τη σερβίρουμε και την περιχύνουμε με ωμό ελαιόλαδο κατά βούληση. Τρώγεται με ωμό κρεμμυδάκι και ελιές. Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2880 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |