Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μοσχαράκι φρικασέ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Σάββατο, 26/04/14
Υλικά
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 4 μαρούλια
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι
Εκτέλεση
  • Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια (μικρά ή μεγάλα)ανάλογα την προτίμηση μας, τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και ξαφρίζουμε.
  • Οταν το μοσχαράκι μας έχει πλέον καθαριστεί το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε με το κρεμμύδι μας.
  • Προσθέτουμε νερό, λάδι, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει καλά.
  • Μέχρι να βράσει το μοσχαράκι μας προετοιμάζουμε τα λαχανικά μας.
  • Πλένουμε όλα τα λαχανικά πολύ καλά. Στη συνέχεια τα κόβουμε όπως αν φτιάχναμε μαρουλοσαλάτα.
  • Αφού λοιπόν βράσει το μοσχάρι τοποθετούμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να βράσουν.
  • Προσθέτουμε λίγο λαδάκι ακόμα, λίγο πιπεράκι και λίγο αλατάκι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό.

Αν θέλετε, μπορείτε και να το αβγοκόψετε στο τέλος

 Καλή επιτυχία!!!

 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2511
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 29/04/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός