Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Συναγρίδα ψημένη στο αλάτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Κυριακή, 04/05/14
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 συναγρίδα 1½ κιλό περίπου ( με τα λέπια του)
  • 1 κλαράκι δενδρολίβανο η κάποιο μυρωδικό της αρεσκείας μας
  • 1 κιλό αλάτι χοντρό
  • λίγο νερό
  • 1 λεμόνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
  • Κόβουμε τα λέπια από το ψάρι και το ραντίζουμε εσωτερικά με το λεμόνι .
  • Βάζουμε το σκόρδο στο εσωτερικό του ψαριού και ραντίζουμε το αλάτι με λίγο νερό.
  • Στρώνουμε το 1/4 από το αλάτι σε ένα ταψί που χωράει το ψάρι και το τοποθετούμε επάνω στο αλάτι. βάζουμε τα μυρωδικά στο πλάι και "χτίζουμε" με το υπόλοιπο αλάτι το ψάρι έτσι ώστε να το αγκαλιάσει και να μην αφήσει κενά.
  • Ψήνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς για 45-50 λεπτά η μέχρι να ροδίσει το αλάτι.
Αναφέρουμε το αλάτι (φεύγουν μαζί και τα λέπια) και σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Buon apettito!!

http://everythingcook.blogspot.gr


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1735
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 07/05/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός