Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλώσσες κρασάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Πέμπτη, 15/05/14
Υλικά
  • 8 φιλέτα γλώσσας
  • 1 κούπα άσπρο ξηρό κρασί
  • 2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
  • Δενδρολίβανο
  • Αλεύρι
  • Κάππαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα και τα αλευρώνουμε.
  • Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κρασί και το δενδρολίβανο, βάζουμε (αν δεν χωράνε όλα μαζί) τα μισά φιλέτα , αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 8-10 λεπτά.
  • Μόλις γίνουν τα φιλέτα γαρνίρουμε με κάπαρη και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1672
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 20/05/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός