Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αγιολί (δροσερή σως) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 04/06/14
Υλικά
  • 1 ψημένη σε αλουμινοχαρτο στο φουρνο πατάτα καθαρισμενη σε κυβάκια.
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 4 κουταλιες μαγιονέζα
  • Λίγο λάδι λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και ελάχιστο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Τα βάζω στο μπλέντερ και τα λιώνω να γίνουν αλοιφή.
  • Την σερβίρω σαν συνοδευτικο με τηγανιτό μπακαλιάρο με κρούστα και πατάτες τηγανιτές.
  • Δηλαδή τα περίφημα φις τσιπς της Αγγλίας αλλά όχι σε εφημερίδα όπως κάνουν οι ‘Αγγλοι αλλά σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο...

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1416
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 07/06/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός