Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κρεατόπιτα Νο.11 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Κυριακή, 01/06/14
Υλικά
  • Φυλλο κρουστας
  • Κιμας, μισο κιλο
  • Κρεμμυδια
  • Μιση ντοματα τριμμενη στον τριφτη
  • Μανιταρια
  • Tυρια κιτρινα που λιωνουν (οτι θελετε και οσο θελετε, εγω βαζω γυρω στο μισο κιλο εμμενταλ)

    Οι ποσοτητες ειναι ενδεικτικες, καντε τις δικιες σας δοκιμες και δε θα χασετε!
Εκτέλεση

Για τη γεμιση:

  • Τσιγαριζουμε τον κιμα σε λαδακι μεχρι να αλλαξει χρωμα.
  • Προσθετουμε πολυ λιγο ντοματα. Βαζουμε αλατι, πιπερι, κρεμμυδι και κλεινουμε το ματι
  • Βαζουμε τα μανιταρια και τα τυρια χωρις να λιωσουν.
  • Παιρνουμε ταψακι και το αλειφουμε με λαδι ή βουτυρο για πιο πολυ νοστιμια. Βαζουμε 2-3 φυλλα κατω στο ταψι, αφηνουμε τις ακρες απεξω, βαζουμε γεμιση, ενα φυλλο τσαλακωμενο, λιγη γεμιση ακομα, τσαλακωμενο φυλλο, λιγη γεμιση, τσαλακωμενο φυλλο κ.ο.κ. μεχρι να μας μεινουν 2-3 φυλλα τα οποια στρωνουμε ομορφα απο πανω. Γυρναμε τα περισσευματα των απο κατω και τα ξανααλειφουμε με λαδι.
  •  Σε καθε φυλλο που βαζουμε παντα το αλειφουμε με λαδι η βουτυρο, ακομα και τα τσαλακωμενα.
  • Κοβουμε, οχι σε κομματια αλλα σε σειρες το ταψι.
  • Ψηνουμε 45' σε προθερμασμενο αλλα μετριο φουρνο (στους 180 βαθμους). 
Καλή σας επιτυχια

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1528
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/06/14 )