Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Fish αnd Chips Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 05/06/14
Υλικα και εκτέλεση
  • Μπακαλιαρος ξαλμυρισμενος ή αλλο ψαρι χοντρο σε κομματια
  • Πατατες ολοκληρες με την φλουδα τους ψημενες ελαφρα στον φουρνο σε αλλουμινοχαρτο
  • Ελαιολαδο για το τηγανι
Για το κουρκούτι: (οπως το κάνουν οι Αγγλοι στα φις τσιπς)
  • Αλεύρι 1 κουτάκι μπύρα αλάτι νερό , λίγη βότκα για να είναι τραγανη κρούστα
  • Ανακατεμμα και βουτηγμα του ψαριου και μετα σε κορν φλεικς η τριμμενη φρυγανια για την κρούστα και τηγανισμα σε λαδι όχι υπερβολικο...να εχει χυμους το ψαρι...

Αυτοι δεν το δυνοδεύουν με σκορδαλια αλλά με αγιολί κσι πατατες με την φλουδα ελαφρά ψημενες στον φουρνο 10΄μονο και μετα τις κοβουν και τις τηγαζόυν...ναναι τραγανες και να μην πινουν λαδι πολύ.

Τις σερβίρουν σε εφημερίδα αλλα η δικη μου προταση είναι σε λαδοκολα για πιο καθαρά


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 1425
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 07/06/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός