Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλυκόξινη σάλτσα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Κυριακή, 08/06/14
Η συνταγή πρέπει να είναι της Βέφας ..
Υλικά
  • 1 κουταλιά κορν φλάουρ
  • 2 κουταλιές νερό
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • 2 κουταλιές άσπρο ξύδι
  • ½ κούπα ζουμί κομπόστας ανανά
  • 1/3 κούπας κέτσαπ
  • 1/4 κούπας σόγια σος
  • 1/4 κούπας γλυκόζη
  • 2 κουταλιές ταχίνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 2 κουταλάκια τζίτζερ τριμμένο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο σε λεπτά φετάκια
  • 1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά σε κομματάκια
  • 4-5 ρόδες ανανά από την κονσέρβα σε κομματάκια 
Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο ζεσταίνετε το ταχίνι, ρίξτε μέσα το σκόρδο, το τζίτζερ, τα κρεμμύδια, το καρότο, την πιπεριά και τον ανανά κι ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά για 5’-6’ .
  • Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
  • Ανακατέψτε σ’ένα μπωλ τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και αδειάστε τα στην κατσαρόλα με τα ήδη υπάρχοντα .
  • Σιγοβράστε τη σάλτσα, ώσπου να δέσει και να γυαλίσει. 

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1674
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 11/06/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός