Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Bucatini all'amatriciana Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από abba   
Κυριακή, 15/06/14
Υλικα
  • 350 γρ. μποκατινι ή σπαγγετι
  • 150 γρ. μπεικον
  • 1 κρεμμυδι
  • 1 κοκκινο πεπεροντσινο (μικρη κοκκινη καυτη πιπεριτσα)
  • 10-12 ντοματακια
  • 100 γρ.πεκορινο ρομανο ή παρμιτζιανο
  • 2 κουταλιες ελαιολαδο
  • αλατι
Εκτελεση
  • Σε ενα τηγανι τσιγαριζετε το μπεικον το οποιο εχετε κοψει σε κυβους.
  • Βγαζετε το μπεικον και μεσα στο ζεστο τηγανι βαζετε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και το τσιγαριζετε μαζι με το πεπεροντσινο που εχτε κοψει στη μεση. Αν δε εχετε ολοκληρο πεπεροντσινο, βαλτε σκονη.
  • Οταν θα εχει μαλακωσει το κρεμμυδι ριχνετε τα ντοματακια που εχετε κοψει στη μεση. Αλατιζετε και αφηνετε στη φωτια για 10'. Οποτε χρειαζεται ανακατευετε.
  • Όταν βράσουν τα μακαρονια μας, δε τα βρεχουμε, απλά πεταμε το νερο.Τα ανακατευουμε με τη σαλτσα και προσθετουμε το τυρι.

Καλη ορεξη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3828
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 18/06/14 )