Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτοπουλο με μουσταρδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Πέμπτη, 26/06/14
Υλικα
  • 2 φιλετα κοτοπουλο
  • λιγη γαλετα
  • αλατι/πιπερι
  • μουσταρδα (αν εχετε dijon καλυτερα)
  • κρεμα γαλακτος
  • λιγο ελαιολαδο
Εκτελεση
  • Αλατοπιπεριζετε το κοτοπουλο (οχι πολυ αλατι γιατι η μουσταρδα ειναι ηδη αλμυρη). Το βαζετε σε ενα μπωλ και το ανακατευετε με τη μουσταρδα, ελαιολαδο και λιγη γαλετα (οσο για να δεσει).
  • Το τοποθετειτε σε ενα μικρο πυρεξ και το το βαζετε στους 170 C 12-15'.
  • Πεντε λεπτα πριν το βγαλετε προσθετε την κρεμα γαλακτος (2 κουταλιες για 100 γρ κοτοπουλο ή αλλιως με το ματι)

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4414
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 30/06/14 )