Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινά φιλέτα με μανιτάρια σε πατατοτηγανίτα
Χοιρινά φιλέτα με μανιτάρια σε πατατοτηγανίτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Δευτέρα, 07/07/14
Υλικά
  • 160 γρ. χοιρινά φιλετάκια
  • Μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 40 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Για την σάλτσα:
  • 20 γρ. μουστάρδα
  • 60 γρ. κρασί
  • 40 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Για τις πατατοτηγανίτες:
  • 2-3 πατάτες
  • Λίγο λάδι για τηγάνισμα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
Για τη σάλτσα:
  • Βάζουμε σε ένα τηγανάκι την μουστάρδα, το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει για 1-2 λεπτά.

Για τα φιλέτα:

  • Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι, σοτάρουμε τα φιλετάκια μας για 4 λεπτά περίπου, ρίχνουμε τα μανιτάρια και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε στο τηγάνι την σάλτσα μας.

Για τη πατατοτηγανίτα:

  • Τρίβουμε τις πατάτες στην χοντρή πλευρά του τρίφτη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι, φτιάχνουμε με το μίγμα της πατάτας τηγανίτες λίγο μεγαλύτερες από τα φιλετάκια και τις τηγανίζουμε.
  • Βάζουμε στο πιάτο τις πατατοτηγανίτες, πάνω από κάθε μία τοποθετούμε ένα φιλετάκι, προσθέτουμε την σάλτσα μανιταριών και πασπαλίζουμε με μαιντανό και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3216
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/07/14 )