Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο με καρύδια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Παρασκευή, 08/08/14
Υλικά
  • 2 μικρά κοτόπουλα
  • 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο
  • 1 κούπα καρύδια κοπανισμένα
  • 1 κούπα περίπου λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπερι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα κοτόπουλα, τα καψαλίζουμε, τα κόβουμε σε μερίδες και τα αλατοπιπερώνουμε.
  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές (ίσως χρειαστεί να τα σοτάρουμε λίγα-λίγα).
  • Oταν σοτάρουμε όλα τα κομμάτια τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το κρασί και 1 κούπα ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου (αν χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νερό).
  • Oταν βράζουν τα κοτόπουλα τα βγάζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα καρύδια, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου.
  • Στην συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και κλείνουμε την φωτιά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3361
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 12/08/14 )