Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Γαρδουμπάκια στην λαδόκολλα
Γαρδουμπάκια στην λαδόκολλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nababy   
Τετάρτη, 03/09/14
Υλικά
  • 1 κιλό έντερα (αρνί ή κατσίκι)
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 φλιτζάνι ξίδι
  • χυμός 1 λεμονιού
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 λαδόκολλες
Εκτέλεση
  • Πλένετε πολύ καλά τα έντερα, τα τοποθετείτε σε ένα σκεύος με λίγο νερό και το ξίδι και τα αφήνετε γιο 2-3 ώρες. Τα κόβετε σε κομμάτια μήκους περίπου 40 εκ., παίρνετε 6 από αυτά και τα πλέκετε (ανά 2) σαν πλεξούδες. Πλέκετε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα κομμάτια και ζεματίζετε τις πλεξούδες σε βραστό νερό, ώστε να σφίξουν.
  • Στραγγίζετε και τις κόβετε στα τέσσερα Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, ρίχνετε τις πλεξούδες και τις γυρνάτε μερικές φορές. Προθέτετε άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Λαδώνετε μία-μία τις λαδόκολλες. Τοποθετείτε στο κέντρο κάθε λαδόκολλας τα γαρδουμπάκια και το κρεμμύδι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, διπλώνετε σε ρολό καλά τις λαδόκολλες για να συγκρατήσουν τα υγρά και ψήνετε σε μέτριο φούρνο 160-170' για 1 ώρα περίπου. σερβίρονται όπως είναι μέσα στη λαδόκολλα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1962
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 06/09/14 )