Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αγκινάρες με μάραθο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Σάββατο, 06/09/14
Υλικά
  • 12 μέτριες αγκινάρες
  • 1 ματσάκι μάραθο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό 1 λεμονιού
  • 2 κουτ. Σούπας ξλιδι
  • 1 κουτ. σούπας πιπέρι κόκκινο
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 γιαούρτι
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες μέ­χρι να φτάσουμε στα τρυφε­ρά φύλλα, κόβουμε τα αγκάθια τους και αφαιρούμε το χνουδω­τό μέρος.
  • Μία - μία τις ρίχνουμε σε μια λε­κάνη με νερό και λίγο χυμό λε­μονιού.
  • Ύστερα βράζουμε τις αγκινά­ρες σε αλατισμένο νερό μαζί με το μάραθο και λίγο πιπέρι, για 50 λεπτά.
  • Όταν ψηθούν καλά στραγγί­ζουμε και τις ρίχνουμε σε βαθύ μπολ, μαζί με το μάραθο. Χτυπάμε το χυμό του λεμο­νιού με τη μουστάρδα, το ελαι­όλαδο, το ξίδι, το γιαούρτι, το κόκκινο πιπέρι και ρίχνουμε τη σάλτσα στις αγκινάρες.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1419
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 09/09/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός