Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Πουγκιά κοτόπουλου με λαχανικά
Πουγκιά κοτόπουλου με λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 07/09/14
Μια εμφανισιμη λιχουδια για το τραπεζι και μπουφε !
Υλικα
  • __05Φύλλο κρουστας ή ακομη καλυτερο αν ειναι σπιτικο χοντρουλι λιγακι. Κομμενο στα 4 τετραγωνα κομματια
  • 1/2 κιλο κιμα απο κοτοπουλο
  • 1-2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
  • 2-3 κρεμμυδακια πρασινα ελαφρα ζεμματισμενα σε λιγο νερακι.
  • ψιλοκομμενες πιπερια σε κυβακια διαφορων χρωματων,
  • Καροτα ψιλοκομμενα σαν ζαρακια μικρα
  • Καλαμποκι κατεψυγμενο 1 φλυτζανι
  • 2κουτ. σουπας φρυγανια τριμμενη
  • αλατι πιπερι παπρικα και καρυ αρκετο
  • 1 ντοματα  τριμμενη στον τριφτη
  • 1 πατατα τριμμενη στον τριφτη
  • Λαδι 1/2 ποτηρι του νερου
  • Νερο 1 ποτηρι
  • κεφαλογραβιερα τριμμενη αρκετη
  • 100 γραμ. τσιγαρισμενο μπεικον
Εκτελεση
  • Σε ενα βαθυ τηγανι με λαδι σοταρω πρωτα το μπεικον το οποιο αποσυρω ιδιαιτερως, και ακολουθως τον κιμα και το κρεμμυδι. Επισης την πιπερια το καροτο και το καλαμποκακι
  • Κατοπιν ριχνω στο μειγμα το νερακι να βρασουν μεχρι να μαλακωσουν και να πιουν το νερο, και προσθετω καρυκευματα. Τελος προσθετω το τσιγαρισμενο μπεικον και την κεφαλογραβιερα και τα ανακατευω να κρυωσουν καλα.
  • Παιρνω ενα κοματι σπιτικο φυλλο ή 2 κομματια ετοιμο κρουστας το ενα επανω στο αλλο και λαδωμενα μεταξυ τους,
  • Στο κεντρο των φυλλων τοποθετω απο μια μεγλη κουταλια της σουπας γεμιση και μαζευω το φυλλο σαν πουγγι και με τα πρασινα φυλλαρακια των κρεμμυδιων. Δενω και στολιζω τα πουγκια και τα αλειφω με αυγο ή λαδωνω εξωτερικα πριν τα φουρνισω.
  • Τα ψηνω σε φουρνο σαν τυροπιτακια
Καλη επιτυχια και καλη ορεξη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4665
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 11/09/14 )