Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γέμιση για πουλερικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Τρίτη, 16/09/14
Υλικά
  • ½ κιλό εντόσθια πουλερικών
  • 3 κουτ. Βούτυρο
  • ½ φλιτζ. Ρύζι
  • 1 φλιτζ. Νερό
  • ½ φλιτζ. Κρασί
  • 1 κουτ. Γλυκού κανέλα
  • ½ κουτ. Γλυκού ζάχαρη
  • 50 σταφίδες
  • 60 γραμμ. καρύδια χοντροκομμένα
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σοτάρετε τα εντόσθια ψιλοκομμένα τα αφαιρείτε και βάζετε το ρύζι και τα καρύδια να σοκαριστούν μέχρι να ξανθίνει.
  • Προσθέτετε το κρασί, το νερό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και την κανέλα.
  • Βράζετε για 5 λεπτά, προσθέτετε τα εντόσθια τις σταφίδες και βγάζετε από την φωτιά.
  • Αφήνετε να πιεί τα υγρά του και μόλις κρυώσει είναι έτοιμη η γέμιση.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1972
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 20/09/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός