Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κορμός Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azulini   
Παρασκευή, 19/09/14
Υλικά
  • 6 κρόκους αυγών
  • 3 ασπράδια αυγών
  • 85 γραμ. ζάχαρη
  • 55 γραμ. αλεύρι
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τους 6 κρόκους αυγών με 50 γραμ. ζάχαρη.
  • Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα 3 ασπράδια με 35 γραμ. ζάχαρη μαρέγκα.
  • Ανακατεύουμε την μισή μαρέγκα με το πρώτο μείγμα και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας σιγά. Αναμειγνύουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα .
  • Σε λαδόκολλα στρώνουμε τον χυλό και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180ο για 12 λεπτά μέχρι να πάρει η ζύμη μας ένα χρυσοκίτρινο χρώμα.
  • Αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμο να το γεμίσουμε με άσπρη ή σοκολατένια κρέμα (θα βρείτε συνταγές στην κρέμες). Κάνουμε ρολό την ζύμη μας χρησιμοποιώντας λαδόκολλα και γαρνίρουμε με κρέμα σοκολάτα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2234
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 24-09-2014 12:37
 
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΟΡΜΟ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 22/09/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός