Υλικά - 6 κρόκους αυγών
- 3 ασπράδια αυγών
- 85 γραμ. ζάχαρη
- 55 γραμ. αλεύρι
Εκτέλεση - Χτυπάμε τους 6 κρόκους αυγών με 50 γραμ. ζάχαρη.
- Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα 3 ασπράδια με 35 γραμ. ζάχαρη μαρέγκα.
- Ανακατεύουμε την μισή μαρέγκα με το πρώτο μείγμα και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας σιγά. Αναμειγνύουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα .
- Σε λαδόκολλα στρώνουμε τον χυλό και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180ο για 12 λεπτά μέχρι να πάρει η ζύμη μας ένα χρυσοκίτρινο χρώμα.
- Αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμο να το γεμίσουμε με άσπρη ή σοκολατένια κρέμα (θα βρείτε συνταγές στην κρέμες). Κάνουμε ρολό την ζύμη μας χρησιμοποιώντας λαδόκολλα και γαρνίρουμε με κρέμα σοκολάτα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3740 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |