Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρέπες κοτόπουλου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azulini   
Κυριακή, 05/10/14
Υλικά
Για τις κρέπες
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 3 αβγά
  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • αλάτι
  • Βούτυρο για το τηγάνι
Για τη γέμιση
  • 250 γραμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 200 γραμ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα
  • 2-3 φέτες ζαμπόν ή μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί
  • 250 γραμ. τυρί γκούντα τριμμένο
  • 250 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. γλυκού Μουστάρδα
  • 3-4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 2 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Βάζετε σε μπολ τα υλικά για τις κρέπες και τα χτυπάτε να γί­νουν λείος χυλός. Αλείφετε με ελάχιστο βούτυρο ένα μικρό τηγάνι και ρίχνετε κουταλιές από το μείγμα για να φτιάξετε τις κρέπες
  • Σοτάρετε το κοτόπουλο ψιλοκομμένο με βούτυρο μέ­χρι να ροδίσει καλά. Προσθέτετε το κρεμμύδι και όταν ξανθύ­νει, ρίχνετε τα μανιτάρια. 'Όταν εξατμιστούν τα υγρά τους, ρί­χνετε το ζαμπόν ή το μπέικον. Σβήνετε με το κρασί.
  • Αναμειγνύετε σε μπολ, το τυρί γκούντα, τη μουστάρδα 3,4 κουταλιές από την κρέμα γάλακτος, την αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι ώσπου να γί­νουν ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτετε το μείγμα της μαγιονέζας στο μείγμα του κοτόπουλου και ανακατεύετε καλά. Γεμίζετε με το μείγμα της κρέπες και τις τυλίγετε. Τις βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, πασπα­λίζετε με την παρμεζάνα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° 30-40 λεπτά να χρυσίσουν στην επιφάνεια.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4666
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 07/10/14 )