Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πιπεριές με κιμά αλά Μέξικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Τρίτη, 07/10/14
Υλικά
  • 6 χρωματιστές πιπεριές
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. αλεύρι
  • 300 γρ. γάλα
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • 30 γ ρ. λάδι
  • 2 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κουτ. γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
  • Κόβετε το καπάκι από τις πιπεριές. βγάζετε τους σπόρους. Τις ξεπλένετε και τις γυρίζετε ανάποδα να στραγγίσουν.
  • Λιώνετε σε κατσαρόλι το βούτυρο και ρίχνετε το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε το γάλα σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια ώσπου να πήξει η σάλτσα. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε και το μοσχοκάρυδο. Αφήνετε στην άκρη.
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια να μαλακώσουν. Ρίχνετε τον κιμά και την πάπρικα και αφήνετε να ψηθούν για 5-10 λεπτά ώσπου να μαγειρευτεί ο κιμάς. Ανακατεύετε τη σάλτσα με τον κιμά και γεμίζετε τις πιπεριές. Σκεπάζετε με το καπάκι τους τις πιπεριές, ρίχνετε λίγο λάδι και σκεπάζετε το σκεύος. Ψήνετε γιο 40 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό με σαλάτα και παγωμένο άσπρο κρασί.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3690
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 09/10/14 )