Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι γιουβέτσι Νο.04
Μοσχαράκι γιουβέτσι Νο.04 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Κυριακή, 26/10/14
Υλικά:
  • 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
  • 1/2 κουτ. Βούτυρο
  • 4 φύλλα Δάφνη
  • 4 κουτ. Ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι
  • 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
  • 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου
  • 150 γρ. Μανιτάρια
  • 400 γρ. Πασάτα
  • 2 σκελ. Σκόρδο
  • 150 γρ. Κρασί λευκό ξηρό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο λάδι
Εκτέλεση:
  • Σε μία φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και τηγανίστε το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατέψτε τα και ρίξτε μέσα το κρασί να βράσουν για 4-5 λεπτά.
  • Προσθέστε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και την πασάτα.
  • Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα, ώστε να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
  • Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα κρεμμυδάκια να ροδίσουν και τα ρίχνετε στο κρέας μαζί με τα μανιτάρια και τη δάφνη 30 λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο. Στο μεταξύ, βράστε σε άφθονο νερό τα μακαρόνια ή όποιο ζυμαρικό χρησιμοποιείτε. Σουρώστε τα και βάλτε τα σε πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος ή μοιράστε τα σε 4 ατομικά.
  • Βάλτε πάνω το κρέας, περιχύνετε με τη σάλτσα του και τυρί τριμμένο και το ψήνετε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

Σερβίρετε αμέσως

Καλή σας επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1951
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 29/10/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός