Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου arrow Καλοκαιρινό δροσερό εύκολο γλυκό
Καλοκαιρινό δροσερό εύκολο γλυκό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 14
Έχει υποβληθεί από sgr   
Τετάρτη, 04/07/07
Υλικά
  • 2 φρουί ζελέ (εγώ προτιμώ φράουλα)
  • 1 κουτί φυτική σαντιγύ Μόρφατ ή Ερμόλ
  • 1 βανίλια
  • 6-7 γερμάδες ή φράουλες ή φρούτα του γούστου μας
  • λίγο κονιάκ ή κουνατρώ
  • σαβουαγιάρ
  • χυμός της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τα 2 φακελλάκια ζελέ και αφήνουμε να μισοπήξει. Προσθέτουμε τα ροδάκινα σε κομματάκια και αφήνουμε να πήξει.
Χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ με όση ζάχαρη άχνη επιθυμούμε και τη βανίλια και προς το τέλος ρίχνουμε και λίγο ποτό της αρεσκείας μας.
Στρώνουμε πάνω από το πηγμένο ζελέ και καλύπτουμε με σαβουαγιάρ που έχουμε βρέξει σε χυμό της αρεσκείας μας με λίγο ποτό.
Έτοιμο το γλυκό για κατανάλωση.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 61834
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 04-07-2007 13:33
 
πολυ καλο και δροσερο 
αντε να δω τι θα πρωτοφτιαξω
 
margarita79
2. 04-07-2007 14:25
 
Τι εντυπωσιάκες συνταγές είναι αυτές που έβαλες σήμερα; Μπράβο!!!
 
Lia_P
3. 04-07-2007 15:47
 
Είχα κέφια και χρόνο σήμερα. :zzz
 
sgr
4. 05-07-2007 08:19
 
Να υποθεσω οτι στο τελος το γυρνας αναποδα σε πιατελα για να το παρουσιασεις ?για να πανε τα σαβαγιαρ κατω? 
 
srg μου , παντα τετοια!!!!
 
5. 05-07-2007 08:36
 
ναι όταν το παρουσιάζω το γυρίζω. Συνήθως το φτιάχνω για μένα οπότε κόβω μια κομματάρα και τη γυρίζω κατευθείαν στο πιάτο μου.
 
sgr
6. 12-09-2008 12:59
 
ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ή ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ;  
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΖΕΛΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΞΥΜΑΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΙΣΟ ΠΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.  
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!
 
EUGENIA
7. 12-09-2008 13:18
 
H μια λύση Ευγενία ειναι να αφαιρεσεις υγρό να βαλεις λιγότερο απο τις οδηγίες και να το βαλεις στην καταψυξη αλλα θα το βγαζεις ανα 5 λεπτα και θα το ανακατευεις. 
Η άλλη λυση ειναι να βαλεις τα σαβαγιάρ ή πτι μπερ ελαφρα ποτισμενα με κονιακ, απο πανω την κρεμα και αφου πηξει η κρεμα να βαλεις το ζελε. 
ειναι πιο ευκολο ετσι.
 
al1975
8. 14-09-2008 20:20
 
Ο μόνος τρόπος που ακολουθώ Ευγενία είναι ότι πήζω εντελώς το ζελέ και μετά αφού έχει πήξει καλά στρώνω τη σαντιγύ και τέλος τα σαβουαγιάρ.
 
sgr

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 07/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός