Υλικά - 2 φρουί ζελέ (εγώ προτιμώ φράουλα)
- 1 κουτί φυτική σαντιγύ Μόρφατ ή Ερμόλ
- 1 βανίλια
- 6-7 γερμάδες ή φράουλες ή φρούτα του γούστου μας
- λίγο κονιάκ ή κουνατρώ
- σαβουαγιάρ
- χυμός της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τα 2 φακελλάκια ζελέ και αφήνουμε να μισοπήξει. Προσθέτουμε τα ροδάκινα σε κομματάκια και αφήνουμε να πήξει. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ με όση ζάχαρη άχνη επιθυμούμε και τη βανίλια και προς το τέλος ρίχνουμε και λίγο ποτό της αρεσκείας μας. Στρώνουμε πάνω από το πηγμένο ζελέ και καλύπτουμε με σαβουαγιάρ που έχουμε βρέξει σε χυμό της αρεσκείας μας με λίγο ποτό. Έτοιμο το γλυκό για κατανάλωση. Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 64523 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |