Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπισκότα μελιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από babakoulina   
Πέμπτη, 06/11/14
Υλικά
  • 5 αυγά
  • 250 γραμ. βουτύρου
  • 300 γραμ. αλεύρι
  • 150 γραμ. ζάχαρη
  • 50 ml ξύδι
  • 12 γραμ. σόδα
  • 100 γραμ. μέλι
Εκτέλεση
  • Σε μπέν μαρί θερμάνετε τα αυγά με τη ζάχαρη, το μέλι και το βουτύρου.
  • Προσθέστε στο ζεστό μείγμα την σόδα ανακατεμένη με το ξίδι, το οποίο εξουδετερώνεται μερικώς με σόδα και δεν θα ενοχλεί στο στόμα και τέλος, προσθέστε το αλεύρι.
  • Αφήστε τη ζύμη να κρυώσει στο ψυγείο όλη τη νύκτα και την επόμενη ημέρα πλάστε σε 4-5 φύλλα.
  • Ανοίξτε σε ψιλά φύλλα και ψήστε στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Κόψτε τα φύλα σε κομμάτια ή κάντε τα βάση για τούρτα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3882
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 10-11-2014 12:15
 
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΆ ΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ...DIGGESTIVE>? ΔΗΛ ...ΧΩΝΕΥTΙΚΆ ΣΑΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ?
 
pastaflora
2. 15-11-2014 11:37
 
Όχι, αν και στο χερι σου ειναι να τα κάνεις όσο στεγνή θέλεις, δεν τρίβουν όσο τα diggestive, είναι πιο σφυχτά και λεπτά σα φλορεντίνες
 
babakoulina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 09/11/14 )