Υλικά - 5 αυγά
- 250 γραμ. βουτύρου
- 300 γραμ. αλεύρι
- 150 γραμ. ζάχαρη
- 50 ml ξύδι
- 12 γραμ. σόδα
- 100 γραμ. μέλι
Εκτέλεση - Σε μπέν μαρί θερμάνετε τα αυγά με τη ζάχαρη, το μέλι και το βουτύρου.
- Προσθέστε στο ζεστό μείγμα την σόδα ανακατεμένη με το ξίδι, το οποίο εξουδετερώνεται μερικώς με σόδα και δεν θα ενοχλεί στο στόμα και τέλος, προσθέστε το αλεύρι.
- Αφήστε τη ζύμη να κρυώσει στο ψυγείο όλη τη νύκτα και την επόμενη ημέρα πλάστε σε 4-5 φύλλα.
- Ανοίξτε σε ψιλά φύλλα και ψήστε στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Κόψτε τα φύλα σε κομμάτια ή κάντε τα βάση για τούρτα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3882 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |