Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χοιρινό στην γάστρα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Πέμπτη, 04/12/14
Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο
  • 3 πιπεριές (αν είναι δυνατόν με διαφορετικό χρώμα)
  • 2 ντομάτες
  • 1/4 τυρί φέτα
  • 3-4 πατάτες (αν είναι εύκολο μικρές και στρογγυλές)
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε καλά το χοιρινό και το περνάμε με λίγο ξύδι για να μην μυρίζει.
  • Το κόβουμε σε φέτες προσέχοντας να μην το κόψουμε μέχρι κάτω.
  • Σε μια γάστρα βάζουμε το λαδάκι μας και τοποθετούμε μέσα το κρέας.
  • Κόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το τυρί μας σε μεγάλα κομμάτια.
  • Ανάμεσα στο χοιρινό (εκεί που δημιουργήσαμε τα ανοίγματα) βάζουμε ανάμικτα τις πιπεριές, τις ντομάτες και την φέτα.
  • Προσθέτουμε τις πατάτες, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη και τέλος αλείφουμε την μουστάρδα ομοιόμορφα επάνω στο κρέας μας (προαιρετικά στις πατάτες).
  • Βάζουμε νερό (ίσα-ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας), κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για μισή ώρα περίπου.
  • Ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό μας καλά σε δυνατή φωτιά (για περίπου 1 ώρα).

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5361
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 07/12/14 )