Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αχλάδια με σοκολάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azulini   
Παρασκευή, 05/12/14
Αχλάδια με σοκολάτα
Υλικά
  • 8 αχλάδια
  • 3 φλιτζ. νερό
  • 1 φλιτζ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 250 γραμ. κουβερτούρα
  • 1 κουταλιά κορν φλάουρ
  • αμύγδαλο φιλέ
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα βράζουμε σε 3 φλιτζάνια νερό για 15-20 λεπτά σε σιγανή φωτιά, προσθέτοντας τη ζάχαρη, τη βανίλια και το κορν φλάουρ.
  • Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν, ενώ συνεχίζουμε να βράζουμε το σιρόπι.
  • Ρίχνουμε την κουβερτούρα να λιώσει μέσα στο σιρόπι που βράζει. Αφού λιώσει την αφήνουμε να κρυώσει.
  • Βουτάμε με προσοχή τα αχλάδια στην σοκολάτα και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
  • Περιχύνουμε τα αχλάδια με λιωμένη σοκολάτα με κουτάλι σιγά - σιγά και από πάνω ρίχνουμε τα αμύγδαλα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1440
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 08/12/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός