Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μήλα γεμιστά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Παρασκευή, 09/01/15
Υλικά
  • 4 ξυνόμηλα
  • Χυμό λεμονιού
  • 200 γρ. χουρμάδες ψιλοκομμένους
  • 1 πορτοκάλι ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουταλιές μηλίτη ξηρό
  • 4 κουταλιές μέλι
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • Σαντιγί
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα μήλα, αφαιρούμε τα κουκούτσια (και λίγο από την σάρκα τους) και ρίχνουμε στο άνοιγμα λίγο χυμό λεμονιού.
  • Ζεσταίνουμε το μέλι και ρίχνουμε την κουταλιά του χυμού λεμονιού.
  • Ανακατεύουμε το πορτοκάλι, τους ξηρούς καρπούς και τους χουρμάδες και γεμίζουμε τα μήλα.
  • Ρίχνουμε το πορτοκάλι και τον μηλίτη σε ένα πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε μέσα τα μήλα, τα περιχύνουμε με το μέλι και τα ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου.

Οταν πρόκειται να σερβίρουμε, περιχύνουμε τα μήλα με την σάλτσα τους και με σαντιγί.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 2114
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 13/01/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός