Σελίδα 2 από 2 Φωτογραφία απο το μέλος:dimid
Υλικά
- 1/2 φλ. καλαμποκέλαιο
- 2/3 του φλ. γιούρτι
- 2 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 1 φλ. ζαμπόν ή σαλάμι Ουγγαρία σε κομματάκια
- 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κ.γλ. μπέϊκιν πάουντερ
- 3 αυγά χωριστά κρόκοι και ασπράδια
- ψιλοκομμένη πράσινη και κόκκινη πιπεριά
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τα 3 κροκάδια.
- Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα (προσθέτουμε λίγες σταγόνες λεμόνι για να δέσει) και την προσθέτουμε απαλά με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βουτυρώνουμε 1 φόρμα με τρύπα στο κέντρο και πασπαλίζουμε με την πιπεριά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 175 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
- Το βγάζουμε αμέσως από τη φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει σε μια σχάρα.
Όταν κρυώσει το φυλάμε σε πλαστική μεμβράνη για να μην στεγνώσει. Προσθήκη ως Αγαπημένο (36) | Εμφανίσεις: 55579 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|