Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι στο τηγάνι με κρασί και δεντρολίβανο
Μοσχαράκι στο τηγάνι με κρασί και δεντρολίβανο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Τρίτη, 03/02/15
Υλικά(για 4 άτομα )
  • 500 γρ. μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο, σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
  • 1 πιπεριά κίτρινη + 1 κόκκινη, σε λεπτές λωρίδες
  • 400 γρ. ντομάτα τριμμένη
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο η 1 κουτ. του γλυκού ξερό
  • αλάτι και φρεκοτρίμμενο πιπέρι
Eκτέλεση
  •  Σε ενα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 5 λεπτά περίπου.
  • Ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μαζί για 1 λεπτό ακόμα.
  • Ρίχνουμε το κρέας και σοτάρουμε ώσπου να πάρει χρώμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί  αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ  και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Μαγειρεύουμε το κρέας για 10-15 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε αν θέλουμε με πουρέ ή ρύζι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2098
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 08/02/15 )