Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ατομικά σουφλέ μπιζελιών Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azulini   
Τρίτη, 27/01/15
Ατομικά σουφλέ μπιζελιών
Υλικά
  • 1 κιλό μπιζέλια
  • 6 αυγά
  • 4 κσ μέλι
  • 2 κσ από βρασμένο γλυκό κρασί
  • Λίγο λάδι
  • 50 ml κρασί άσπρο ανακατεμένο με ¼ κγ αλάτι (Liquamen)
  • 1 κγ τριμμένο κύμινο
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ανακατεύετε τα βρασμένα μπιζέλια με το μέλι και το βρασμένο γλυκό κρασί, το λάδι, το κύμινο, και το κρασί με το αλάτι.
  • Προσθέσετε τα 6 αυγά χτυπημένα και μοιράζετε το μείγμα σε ατομικά φορμάκια
  • Ψήστε τα για 30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.

Σερβίρετε το αφού τρίψετε λίγο πιπέρι πάνω από τα σουφλεδάκια.

 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1808
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/02/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός