Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μοσχαρίσιο φιλέτο ψητό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Πέμπτη, 05/02/15
Εκτέλεση (για 6 ατομα)
  • 1 1/2 κιλο βοδινο φιλετο
  • 2 κουταλιες στιγμιαιος ζωμος special για κρεας knorr
  • 1/2 φλιτζανι νεα φυτινη
  • πιπερι
Εκτέλεση:
  • Διπλώνετε την λεπτή άκρη του φιλέτου και το δένετε. Το βάζετε σε ταψάκι και το περιχύνετε με λίγη φυτινη. Το ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 230° για 20 λεπτά. Το πασπαλίζετε με το στιγμιαίο ζωμό και το πιπέρι, ελαττώνετε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και το ψήνετε για 30 περίπου ακόμη λεπτά, ενώ το περιχύνετε κάθε 10 λεπτά με φυτινη.
  • Αν θέλετε να μείνει «σαινιάν» (με το αίμα του) υπολογίζετε 10 με 12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και το αφήνετε να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο περιχύνοντας με λίγη φυτινη.

Το σερβίρετε με τη σάλτσα του, με κροκετάκια από πατάτες, με καρότα και με αρακά σωτέ.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 2008
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 08/02/15 )