Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψάρι φέτα στο φούρνο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Κυριακή, 08/02/15
Υλικά
  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (τόνο ή ξιφία ή συναγρίδα)
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • χυμό ενός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και με αυτά πασπαλίζετε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχετε στρώσει σε ταψί.
  • Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετείτε μια λεπτή φέτα ντομάτας. Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβετε και τις σκορπίζετε γύρω από το ψάρι.
  • Πασπαλίζετε με τη ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ψήνετε το ψάρι για 50-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5800
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 12/02/15 )