Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Cheesecake Νο.30 ανθότυρου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Σάββατο, 28/02/15
Υλικά
  • 1 ½ κούπα θρυμματισμένα τραγανά μπισκότα
  • 1 κουτ. γλυκ. μέλι
  • 1 φλιτζ. και 3 κουτ. σούπας (χωριστά) ζάχαρη
  • 3 κουτ, σούπας λειωμένο βούτυρο
  • 5 πακετάκια των 200 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα ανθότυρο
  • 3 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 1 κουτ. σούπας υγρή βανίλια
  • 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 4 αυγά
  • μισό φλιτζ. σάλτσα 'η μαρμελάδα φράουλας
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180c.
  • Αναμιγνύε­τε τα μπισκότα με το μέλι, τις 3 κουτ, σούπας ζάχαρη και το βούτυρο και πιέζετε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας με έλασμα διαμέτρου 26 εκ. περίπου. Ψήνετε για 10 λεπτά.
  • Στο μεταξύ χτυπάτε το τυρί με τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το χυμό λεμονιού, συνεχίζοντας το χτύ­πημα. Ρίχνετε τα αυγά ένα - ένα, χτυπώντας συνεχώς σε χαμηλή ταχύτητα για να αναμιχθούν όλα καλά.
  • Περιχύνετε το μείγμα πάνω στα ψημένα μπισκότα και απλώνετε από πάνω, σε μικρές κουταλιές, τη μαρμελάδα φράουλας. Με μαχαίρι "χαράζετε" τη μαρμε­λάδα, απλώνοντας την στην υπόλοιπη επιφάνεια σε ακανόνιστα σχέδια σαν νερά μαρμάρου, ψήνετε στην ίδια θερμοκρασία για 40 λεπτά περίπου.
  • Το αφήνε­τε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρετε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2832
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 01/03/15 )