Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τούρτα με μπισκότα και καραμέλες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Δευτέρα, 02/03/15
Υλικά:
  • 350 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ
  • 250 γρ. Βούτυρο
  • 190 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 60 γρ. Φρέσκος χυμός πορτοκάλι
  • 50 γρ. Κακάο
  • 2 Αυγά
  • 1 πακέτο Καραμέλες σοκολάτας
Εκτέλεση
  • Tεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τ' αυγά και το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Όταν το μείγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τα τεμαχισμένα μπισκότα που έχουμε ραντίσει με το χυμό και τ' ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μείγμα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε στρογγυλή υψηλή φόρμα όπου έχουμε στρώσει μία μεμβράνη προκειμένου να ξεφορμάρουμε ευκολότερα την τούρτα.
  • Γαρνίρουμε την επιφάνειά της και περιφερειακά με καραμέλες σοκολάτας 
Η ιδέα είναι του Στέλιου Παρλιάρου, πάντα πετυχημένη !!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2658
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 04/03/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός