Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Dukan PP - Μπισκότα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από lemonn   
Σάββατο, 04/04/15
Υλικά
  • 2 αυγά
  • 4 κουταλιές σούπας βρώμη
  • 2 ½ κ.σ. Natreen
  • 1 κ.γ. bakin powder
  • 1/2 φιαλίδιο βανίλια σκόνη
  • 1 ½ κ.γ. άρωμα Vahine
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε στο μούλτι την βρώμη, το bakin, το Vahine και 2 κ.σ. Natreen.
  • Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
  • Σε άλλο μπολ χτυπάμε πολύ καλά (περίπου 2 λεπτά για να κόψει η αυγίλα και να γίνουν σαν μους) τους κρόκους με μισή κ.σ. Natreen και τη βανίλια.
  • Ρίχνουμε το μίγμα των κρόκων στην μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά και συνεχίζουμε με το μίγμα της βρώμης ανακατεύοντας πάντα απαλά.
  • Σε ένα ταψάκι που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε το μίγμα κουταλιά κουταλιά, αραιά τη μία από την άλλη. Αν θέλουμε δίνουμε σχήμα με ένα κουπάτ.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς (αέρα) για 15 λεπτά.

Γίνονται 13 τραγανά και αφράτα μπισκοτάκια.

Χθες τα έκανα με γεύση πορτοκάλι, προσθέτοντας και λίγη κανέλλα (1 κ.γ.) και γαρύφαλλο (στη μύτη) για Χριστουγεννιάτικη γεύση.

Η ποσότητα της βρώμης είναι (4:13) 0,3 κ.σ. σε κάθε κομμάτι που την συνυπολογίζουμε στην ποσότητα της ημέρας.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5632
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 06/04/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός