Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ιμάμ Μπαϊλντί Νο.07 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Κυριακή, 05/04/15
Υλικά
  • 6 μελιτζάνες μέτριες,
  • 3-4 ντομάτες,
  • 2 κρεμμύδια,
  • 1 1/4 φλιτζ. τσαγιού σησαμέλαιο,
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες,
  • αλάτι, πιπέρι,
  • 1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση
  • Κόβουμε το κοτσάνι από τις μελιτζάνες, τις πλένουμε και τις σκουπίζουμε.
  • Με το μαχαίρι κάνουμε 2-3 σχισμές κατά μήκος της κάθε μιας. Τις αλατίζουμε, φροντίζοντας να εισχωρήσει το αλάτι στις σχισμές. Τις αφήνουμε στην άκρη για 10' λεπτά να ξεπικρίσουν.
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φετούλες και τα μαραίνουμε στο σησαμέλαιο.
  • Όταν μισοκρυώσουν γεμίζουμε με αυτά τις μελιτζάνες, καθώς και με φέτες ντομάτας, μαϊντανό και σκόρδο. Όσο κρεμμύδι περισσέψει το στρώνουμε στο ταψί, τοποθετούμε στη σειρά τις μελιτζάνες, από πάνω τις υπόλοιπες ντομάτες σε φέτες, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη και τις περιχύνουμε με το σησαμέλαιο από το τηγάνι.
  • Τις βάζουμε στο φούρνο για μια ώρα, προσθέτοντας ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4356
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 09/04/15 )