Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Συναγρίδα κρασάτη με μυρωδικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Παρασκευή, 08/05/15
Υλικά (4 άτομα)
  • 1 συναγρίδα γύρω στο κιλό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/3 ποτηριού λευκό ξηρό κρασί
  • αρωματικά όπως : θυμάρι, μαντζουράνα, βασιλικό, δεντρολίβανο, μαϊντανό, μελισσόχορτο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κολοκυθάκια
  • 12 ντομάτες ώριμες
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
  • Πλένετε, καθαρίζετε τα αρωματικά φυτά και κρατήστε μόνο τα φυλλαράκια. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το μαϊντανό, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το κρασί και το λάδι.
  • Καθαρίζετε πολύ καλά το ψάρι από τα λέπια και τα εντόσθιά του. Το χαράζετε διαγώνια και το τοποθετείτε σε ένα αλουμινόχαρτο πάνω σε μια πιατέλα.
  • Περιχύνετε με 4 κουτ. από το καρύκευμα που παρασκευάσαμε πιο πάνω και από τις δύο πλευρές του ψαριού για να "ποτίσει" καλά. Ρίχνετε στο εσωτερικό 1/2 κουταλάκι χοντρό αλάτι, τυλίγετε το ψάρι με το αλουμινόχαρτο και διατηρείτε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Πλένετε, σκουπίζετε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια (κομμένα σε κομμάτια των 3 εκατοστών). Mε αυτά τα λαχανικά φτιάχνετε σουβλάκια εναλλάσσοντας τις γεύσεις.
  • Φουρνίζετε το ψάρι τυλιγμένο στο αλουμινόχαρτο και τα καλαμάκια λαχανικών για 30 λεπτά.
Τοποθετήστε σε πιατέλα και σερβίρετε συνοδεύοντας με τα υπόλοιπα αρωματικά φυτά που είχαν περισσέψει
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2367
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 10/05/15 )