Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Συκώτι χοιρινό τηγανιτό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Σάββατο, 09/05/15
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 300 γρ. χοιρινό συκώτι, κομμένο λεπτές φέτες
  • 2 κουτ. της σούπας ρυζόκρασο
  • 2 κουτ. του γλυκού λάδι
  • 2 κουτ. του γλυκού πολύ ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 3 εκ. ρίζα τζίντζερ, κομμένη πολύ λεπτά κομμάτια
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι χοντροκομμένο
  • 1 κουτ. του γλυκού ζωμό κότας σε σκόνη
  • 1/2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ. του γλυκού σάλτσα σόγιας
  • 1 κουτ. του γλυκού κορν φλάουρ, διαλυμμένο σε 1 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

  • Μαρινάρουμε το συκώτι στο κρασί για 5 λεπτά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι ή το γουόκ και τηγανίζουμε το σκόρδο για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Προσθέτουμε το συκώτι στραγγισμένο, το τζίντζερ και το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το ζωμό σε σκόνη, τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το δυνατό τηγάνισμα για 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει το συκώτι.
  • Δένουμε τη σάλτσα με το διαλυμένο κορν φλάουρ και σερβίρουμε αμέσως. 

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4078
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 11/05/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός