Υλικά - 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
- 1 φακελάκι baking powder ανακατεμένο με το αλεύρι
- 1 φλ. αραβοσιτέλαιο ή ελαιόλαδο
- 1 φλ. μαύρη/καστανή/ξανθή ζάχαρη
- 1 1/2 φλ. χυμός πορτοκάλι
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 1 κοφτό κουταλάκι κανέλα
- λίγο γαρύφαλλο
Εκτέλεση - Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη για 2 λεπτά
- Με το mixer σε λειτουργία, προσθέτουμε χυμό, ξύσμα, κανέλα, γαρύφαλλο
- Τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι
- Βάζουμε το μείγμα σε πολύ καλά λαδωμένη φόρμα για κέικ
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών για 1 ωρίτσα ή ανάλογα με το φούρνο σας
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4516 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |