Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Θράψαλα γεμιστά Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pabaki   
Σάββατο, 30/05/15
Υλικά:
  • 1 κ. θράψαλα
  • 1/2 φλ. γαλέτα
  • 1/4 φλ. ρομάνο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 αυγά
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • αλάτι και πιπέρι
  • λάδι
  • σάλτσα ντομάτα
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα καλά και τα στραγγίζουμε, αλλά τα αφήνουμε ολόκληρα.
  • Ανακατεύουμε τη γαλέτα, το τυρί, το μαϊντανό, τα αυγά, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Γεμίζουμε τα θράψαλα και κλείνουμε καλά τα ανοίγματα με οδοντογλυφίδα.
  • Τα τηγανίζουμε για λίγο να πάρουν ροζ χρώμα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τη βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2688
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 02/06/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός