Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τυρόπιτα Νο.22 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Σάββατο, 20/06/15
Υλικά (για 20-24 κομματια)
  • 2 φύλλα σφολιάτα (πακέτο 1/2 κιλού)
  • 1/2 κιλό φέτα
  • 4 αυγά
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ μεγάλο ανακατεύετε τη φέτα που έχετε τρίψει , το λάδι και το πιπέρι.Σε βαθύ πιάτο χτυπάτε ελαφρά με πιρούνι τα αυγά, τα προσθέτετε στο τυρί και ανακατεύετε για να ενωθούν τα υλικά.
  • Σε τετράγωνο ταψί ρίχνετε 2 κουταλιές λάδι και το αλείφετε με ένα πινέλο ώστε να πάει παντού.
  • Τοποθετείτε το ένα φύλλο της σφολιάτας και επάνω ρίχνετε το μίγμα του τυριού. Από πάνω βάζετε το άλλο φύλλο της σφολιάτας.
  • Στο μεταξύ έχετε προθερμάνει το φούρνο στους 150ο c . Βάζετε στο φούρνο το ταψί με την τυρόπιτα και ψήνετε για 40-45 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει το φύλλο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2429
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 23/06/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός