Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τονοκεφτέδες Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από vago   
Τετάρτη, 08/07/15
dsc_0477_425
Υλικά:
  • 1/2 κιλό φρέσκο τόνο
  • 1/3 φρατζόλας ψωμί ξερό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • δυόσμο
  • αλάτι, πιπέρι
  • αλεύρι
  • λάδι
dsc_0476_425
Ο φρέσκος τόνος έχει χρώμα σκούρο κόκκινο περίπου σαν του μοσχαριού. Αν τριφτεί μαγειρεύεται όπως ο κανονικός κιμάς και δεν θυμίζει καθόλου ψάρι.

Ας φτιάξουμε τους κεφτέδες μας!

Εκτέλεση:
  • Μουλιάζουμε σε νερό το ψωμί. Το στίβουμε καλά και αφαιρούμε την κόρα.
  • Στο χοντρό του τρίφτη τρίβουμε τον τόνο και το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στο ψωμί. Ρίχνουμε μπόλικο δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε.
  • Αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα και κατόπιν πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουε και τους τηγανίζουμε σε καφτό λάδι.

Τους σερβίρουμε ζεστούς.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2212
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 13/07/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός