Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Cheesecake Νο.31 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Δευτέρα, 03/08/15
Υλικά και εκτέλεση :

Για τη βαση:

  • 5 κουταλιες σουπας λιωμενο βουτυρο
  • 1 πακετο μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου
Λιωνουμε τα πτι μπερ στο μουλινεξ μεχρι να γινουν σκονη. Βαζουμε και το λιωμενο βουτυρο και τα ανακατευουμε καλα καλα μαζι. Κατοπιν βαζουμε το μειγμα στον πατο στο τσερκι μας που ειναι κλειστο και το παταμε καλα καλα να γινει πυκνο το μειγμα. Αφηνουμε το τσερκι στην ακρη.

Για την κρεμα:

  • 400 γρ. Ανθοτυρο
    4 φυλλα ζελατινας
    200γρ γιαουρτι πληρες στραγγιστο
    200γρ κρεμα γαλακτος light (1 συσκευασια)
    1 φλυτζανι αχνη ζαχαρη
    300γρ νερο χλιαρο
  • Βαζουμε τη κρεμα γαλακτος σε ενα κατσαρολακι και σε σιγανη φωτια την ανακατευουμε συνεχως μεχρι να ζεσταθει πολυ, χωρις να βρασει και κατεβαζουμε απο τη φωτια.
  • Εν τω μεταξυ εχουμε βαλει τις 4 ζελατινες στο χλιαρο νερο και τις αφηνουμε για 6 λεπτα.
  • Βγαζουμε τις ζελατινες απο το νερο και τις στιβουμε να φυγει το πολυ νερο και τις βαζουμε στην κρεμα γαλακτος. Ανακατευουμε μεχρι να διαλυσουν οι ζελατινες μεσα στ κρεμα γαλακτος.
  • Σε ενα μπωλ θριμματιζουμε οσο πιο πολυ μπορουμε το ανθοτυρο και προσθετουμε την κρεμα γαλακτος, το γιαουρτι και την αχνη ζαχαρη. Τα χτυπαμε με το μιξερ καλα καλα.
  • Αφου εχουμε τελειωσει, ριχνουμε το μιγμα στο τσερκι και το αφηνουμε στο ψυγειο μερικες ωρες μεχρι να πηξει.

Δεν βαζουμε σιροπια γιατι ειναι νοστιμο απο μονο του. Στολιζουμε με κερασια ή βατομουρα ή με ο,τι θελουμε.

Καλη επιτυχια και καλη ορεξη!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4897
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )