Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαλιγκάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pabaki   
Παρασκευή, 11/12/15
Υλικά και εκτέλεση:
  • Βάζετε 1 κιλό σαλιγκάρια σε καυτό νερό αφού τα έχετε ανοίξει λίγο από πίσω.
  • Ρίχνετε 1 κουταλιά σούπας αλάτι και τα βράζετε για 5" . Μέτα, τα ξεπλύνετε.
  • Τα σοτάρετε με 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι, μαζί με 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μέχρι να πιουν το νερό τους.
  • Προσθέτετε 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί, 1/2 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε να σιγοψηθουν, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 546
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 15/12/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός